• home
 • video
 • pas verschenen

  Bailey: "Soms kan het in een seconde misgaan"

  Leon Bailey: "Ik leerde een levensles."

  Na al het goede van de voorbije maanden kwam Leon Bailey gisterenavond negatief in de picture in Lokeren-Genk. Het Jamaicaanse talent van Genk leek een slag te geven aan Galitsios, Genk-coach Peter Maes zegt dat Bailey zich wou losrukken. Bailey reageerde op Twitter dat hij een levensles leerde.

  Heel wat volgers vinden het geval-Bailey een zaak voor de Reviewcommissie. Bailey, die geel kreeg van ref Visser, reageert droevig - getuige zijn emoticon - op Twitter: "Het leven heeft zo zijn manier om mensen te behandelen."

  "Dingen kunnen goed gaan voor jou en in een seconde is dat voorbij, het is niet altijd in jouw voordeel. Maar zo is het leven en daar moeten we van leren."

  Tweets van Bailey:

  Incident Bailey-Galitsios: