• home
 • video
 • pas verschenen

  Totti: "Ik kan zo niet bij AS Roma blijven"

  Tien jaar geleden waren Spalletti en Totti nog de beste maatjes.

  Is het ondenkbare mogelijk? Zal Francesco Totti na dit seizoen AS Roma verlaten? Het clubicoon komt tot zijn grote frustratie immers niet van de bank. "Zo kan ik mijn carrière niet afsluiten."

  Francesco Totti speelt al sinds de jeugd voor AS Roma, maar is inmiddels na een rijke carrière in de late herfst van zijn carrière beland.

  Door een blessure kwam hij de voorbije maanden niet zo veel in actie, maar ook nu hij weer fit is blijft hij aan de bank genageld. "Het doet pijn om vanaf de bank toe te kijken."

  "Ik begrijp dat ik op mijn leeftijd (39 jaar) minder speel, maar zo kan ik mijn carrière niet afsluiten. Ik ben fysiek helemaal in orde. Dat ik niet speel is zuiver een tactische beslissing."

  Totti speelt zo de zwartepiet toe naar Roma-coach Luciano Spalletti. "We zeggen gewoon "goeiemorgen" en "goeienavond" tegen elkaar. Meer niet. Hij heeft me opgehemeld in de kranten, maar zei dat nooit in mijn gezicht."

  "Mijn contract loopt af in juni, ik zal mijn situatie bespreken met de voorzitter. Ik hoop dat ze eerlijk zullen zijn tegen mij en zullen zeggen hoe de kaarten écht liggen. Zo kan ik niet bij Roma blijven."