• home
 • video
 • pas verschenen

  Damian Lillard smeert Golden State Warriors nederlaag aan

  Lillard leverde ook zeven assists af.

  De Golden State Warriors hebben een zeldzame nederlaag geleden in de NBA: 137-105 tegen de Portland Trail Blazers. Bij de tegenstander maakte Damian Lillard 51 punten, een persoonlijk record.

  Persoonlijk record voor Lillard

  Damian Lillard werd niet geselecteerd voor de All Star-wedstrijd van vorige week. Nu antwoordde hij door maar liefst 51 punten te scoren en zijn ploeg naar een knappe zege te leiden tegen de Golden State Warriors. "Het is geleden van de ninth grade (het derde middelbaar) dat ik zoveel punten maakte", reageerde de 25-jarige Lillard na afloop.

  Vijfde nederlaag voor de Warriors

  De prestatie van Lillard leverde de Portland Trail Blazers de overwinning op tegen de Warriors. Voor de bezoekers was het nog maar de vijfde nederlaag in 53 wedstrijden. Stephen Curry maakte 31 punten. Golden State Warriors-coach Steve Kerr was eerlijk: "Ze veegden de vloer aan met ons, we hadden beter moeten spelen."