Ga naar de inhoud

meest recent

Jan Verstraeten ruilt Nys-kamp voor dat van Van Aert

 vr 19 februari 2016 17:57
Jan Verstraeten heeft een nieuwe job.
Crelan-Vastgoedservice versterkt zijn sportieve staff met Jan Verstraeten. Hij wordt sporttechnisch coördinator bij het team van Wout van Aert.

Jan Verstraeten stond jarenlang Sven Nys bij. Maar in december werd duidelijk dat er voor Verstraeten (37) geen plaats was bij het post-crosser-project van Nys. Nys neemt Verstraeten niet mee naar Telenet-Fidea, waar Nys manager wordt.

Maar Verstraeten belandt niet in de werkeloosheid. Hij kijkt uit naar zijn avontuur bij Crelan-Vastgoedservice. "Ik beland in een warme en professionele entourage, met veel mogelijkheden."

"Ik kijk uit naar de samenwerking met de renners en met Wout van Aert in het bijzonder, een topper die me ook als mens enorm aanspreekt."

Van Aert ziet de komst van Verstraeten zitten. Top. Hij kent het klappen van de zweep. Super dat hij die ervaring met ons wil delen. Het kan ons als team alleen maar sterker maken."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.