• home
 • video
 • pas verschenen

  SC Aarschot, "de ploeg van 't stad", haalt Kevin Vandenbergh binnen

  Kevin Vandenbergh met zijn toekomstige shirt.

  Tweedeprovincialer SC Aarschot heeft een voormalige international ingelijfd. Volgend seizoen moet de 32-jarige Kevin Vandenbergh bij de ambitieuze Vlaams-Brabantse ploeg voor de doelpunten zorgen.

  Kevin Vandenbergh is op zijn 32e in de herfst van zijn carrière beland. De spits maakte in het verleden onder meer het mooie weer bij Westerlo, Racing Genk en FC Utrecht. Voor de Rode Duivels speelde Vandenbergh 13 interlands, daarin scoorde hij 3 keer.

  Momenteel is Vandenbergh actief bij tweedeklasser Dessel Sport. Daar houdt hij het na dit seizoen voor bekeken, want maandagavond ondertekende hij bij SC Aarschot, de nummer 2 van tweede provinciale en de club die zichzelf "de ploeg van 't stad" noemt, een contract voor twee jaar.

  "Ik wilde dichter bij huis voetballen", zegt Vandenbergh. "Ook al omdat ik een trainerscursus aan het volgen ben en daar veel tijd inkruipt. Ik woon op 5 minuten van SC Aarschot en heb in mijn jeugd altijd op school gezeten in Aarschot."

  Aankondiging op Facebook-pagina van SC Aarschot: