• home
 • video
 • pas verschenen

  Ibrahimovic krijgt twee (!) Chelsea-shirts na CL-clash

  Willian én Pedro bieden hun shirt aan Ibrahimovic aan.

  Het respect voor Zlatan Ibrahimovic is groot bij de Chelsea-spelers. Pedro was er na het laatste fluitsignaal als de kippen bij om het shirt van de Zweedse vedette op te eisen, waardoor ploegmaat Willian even later met lege handen naar huis moest.

  Zlatan Ibrahimovic (PSG) en Pedro (Chelsea) kennen elkaar uit de Barcelona-kleedkamer en wisselden na de match meteen van truitje.

  Maar Ibrahimovic kreeg kort daarna ook van Chelsea-winger Willian een verzoek om hun truitjes uit te wisselen.

  Ibrahimovic had uiteraard niets meer in de aanbieding, maar nam het shirt van Willian toch mee naar de kleedkamer. Misschien kon de Zweedse PSG-vedette zijn Braziliaanse tegenstander daar alsnog een reservetruitje overhandigen?

  Foto: