• home
 • video
 • pas verschenen

  Boze Ronaldo verlaat persconferentie na netelige vraag van journalist

  Ronaldo begrijpt het niet.

  Op de persbabbel voor het duel tussen Roma en Real Madrid heeft een reporter aan Cristiano Ronaldo gevraagd waarom hij buitenshuis zo moeilijk scoort. De Portugees kon die opmerking niet smaken, kaatste de bal terug en verliet geïrriteerd de Romeinse perszaal.

  Roma en Real ontmoeten elkaar vanavond in hun heenwedstrijd van de 1/8e finales in de Champions League. In zijn voorbeschouwing op de wedstrijd had Real-trainer Zidane niemand minder dan Cristiano Ronaldo meegenomen naar de perszaal van Roma.

  Het duurde niet lang of Ronaldo kreeg een aantal netelige vragen voor zijn voeten geworpen. Zo wilde een journalist weten of het MSN-trio van Barcelona geen voorsprong heeft op het BBC-drietal van Real, omdat de jongens van Barcelona zo goed met elkaar kunnen opschieten.

  "Hoe weet jij dat Messi, Suarez en Neymar het goed met elkaar kunnen vinden?", vroeg Ronaldo. "Dat zeg jij alleen maar omdat dat in een bepaalde pers zo geschreven wordt."

  "Het enige dat ik zeker weet is dat ik niet met Benzema op restaurant moet gaan of dat ik Bale bij mij thuis moet uitnodigen. We moeten elkaar geen kusjes geven of knuffelen. Het enige dat wij moeten doen is op het veld goed samenwerken."

  "Tot ziens. Bedankt, iedereen."

  Toen iemand wilde weten waarom Ronaldo, in deze Champions League al goed voor 11 doelpunten, niet meer in een uitmatch gescoord heeft sinds 29 november bezweek de Portugees onder een kleine kortsluiting in zijn hersenen. "Wie heeft er al meer uitgoals gemaakt dan ik sinds ik in Spanje speel? Noem me één speler. Geen antwoord? Oké. Tot ziens. Bedankt, iedereen."

  Ronaldo stapt op: