• home
 • video
 • pas verschenen

  Na Dubai past Serena Williams nu ook voor Qatar

  Williams kwam voor het laatst in actie op de Australian Open.

  Serena Williams zal niet te zien zijn in het WTA-toernooi in Qatar, dat zondag van start gaat. Eerder paste de Amerikaanse ook al voor het toernooi in Dubai. Toen kon ze niet spelen omdat ze griep had.

  Na haar verloren finale op de Australian Open kwam Serena Williams nog niet in actie. Vorige week zegde de Amerikaanse ook al af voor het WTA-toernooi in Dubai. Toen zei het nummer één van de wereld dat ze griep had en dat blijkt nog niet van de baan te zijn.

  Ook Maria Sjarapova moest eerder al passen voor Qatar, zij liep op de Australian Open een armblessure op. Titelverdedigster Lucie Safarova zal wel concurrentie krijgen van onder meer Australian Open-winnares Angelique Kerber, Simona Halep en Petra Kvitova. De Qatar Open gaat van start op 21 februari.