• home
 • video
 • pas verschenen

  Filmmakers El Arbi en Fallah snuiven voetbalsfeer op in Anderlecht

  Bilall Fallah en Adil El Arbi in het Vanden Stock-stadion.

  Adil El Arbi en Bilall Fallah werken aan een nieuwe langspeelfilm over voetbal. Afgelopen weekend lieten de twee filmmakers zich in het Constant Vanden Stock-stadion alvast onderdompelen in de voetbalwereld.

  "Wij zijn filmmakers en voetballiefhebbers. Voetbal is het onderwerp van onze volgende film, dus moeten we hier komen checken. Het wordt een grote internationale film. Het wordt sowieso de grootste voetbalfilm ooit in Hollywood, want er is nog nooit een goeie voetbalfilm gemaakt", zegt Adil El Arbi.

  Billall Fallah: "We komen de sfeer opsnuiven. Ik ben zelf een grote fan van Anderlecht. Anderlecht gaat sowieso voorkomen in de film. Hollywood komt naar Anderlecht! Of we nog eens terugkomen? Als we hier een abonnement kunnen fixen zeker!" (lacht)