• home
 • video
 • pas verschenen

  De vakantie van Degryse, de bulderstem van D'Onofrio en de corner van de eeuw

  Heeft u Extra Time gisteren gemist? In dit artikel kunt u nog eens de meest opvallende passages bekijken. Wat hadden de analisten onder meer te zeggen over de prestaties van Anderlecht, Genk en Club Brugge?

  "Van zondag tot en met donderdag naar Marbella"

  Leicester-coach Claudio Ranieri gaf zijn spelers na de nederlaag tegen Arsenal een weekje vakantie. "Dat is toch vrij uniek", zegt Peter Vandenbempt.

  "Ik heb het zelf ook meegemaakt bij Sheffield Wednesday", vult Marc Degryse aan. "De coach zei: "Jullie hebben een druk programma gehad en moeten er even uit. Jullie gaan van zondag tot en met donderdag naar Marbella, met de assistent-coach." En enkele dagen later speelden we gelijk tegen Tottenham."

  Wordt de corner van Lokeren de nieuwste hype?

  Het openingsdoelpunt van Lokeren op het veld van OH Leuven kwam er na een opvallende corner, waarbij de bal aan de andere kant van de hoekschop vlag gelegd werd. "Dat was de meest straffe stilstaande fase van het weekend, misschien zelfs van de eeuw", zegt Filip Joos. "Ik denk dat ik al 10.000 corners gezien heb, maar dat heb ik nog nooit gezien."

  "D'Onofrio ging pinten drinken met de fans van Anderlecht"

  Het overlijden van Dominique D'Onofrio heeft ook de gasten van Extra Time geraakt. "Hij was een zeer aimabel man", klinkt het. "Hij heeft het nadeel gehad dat hij de "broer van" was. En de kleedkamer met ego's wist hij op zijn manier te managen."

  Feest bij Genk, crisis in Beveren

  Racing Genk lijkt net op tijd klaar voor de eindspurt richting de play-offs. "De talenten zijn eindelijk efficiënt", analyseert Marc Degryse de klinkende overwinning tegen Waasland-Beveren.

  Nieuwkomers van RSCA oogsten lof

  Ook Anderlecht groeit zachtjesaan naar zijn beste niveau. Wat denken de analisten van de nieuwkomers? "Djuricic straalt energie en gretigheid uit, Badji is nuttig en Büttner staat er ook. De ploeg is nu logischer", was het oordeel in Extra Time.

  Vanaken vs. Vazquez

  Hans Vanaken vindt meer en meer zijn draai op het middenveld van Club Brugge. "Hij heeft meer volume en scorend vermogen dan Victor Vazquez", legt Franky Van der Elst uit.

  De keek op de week van Filip Joos