• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi bekoopt wangedrag fans met 1.500 euro boete

  De Charleroi-fans hadden aanstekers gegooid naar de spelers.

  De match tegen Mechelen eind januari heeft nog een staartje gekregen voor Charleroi. De fans van de "Zebra's" zouden toen aanstekers naar de spelers gegooid hebben, waardoor het team nu een boete krijgt aangesmeerd van 1.500 euro.

  Het was niet de eerste keer dat de Charleroi-fans zich van hun kleine kant lieten zien. Na de match tegen Standard (speeldag 12) bekogelden ze Jelle Van Damme tijdens een interview. Maar beide teams wachten nog steeds op hun vonnis na die incidentrijke match.

  In de thuismatch tegen Mechelen konden de Charleroi-fans zich opnieuw niet bedwingen. Bij een 2-2-tussenstand zouden supporters aanstekers naar de spelers gegooid hebben. Charleroi betwistte de feiten nog voor de Geschillencommissie, maar ving bot.