• home
 • video
 • pas verschenen

  Waasland-Beveren spreekt vertrouwen in Vreven uit

  Stijn Vreven staat onder druk na een 2 op 18.

  De 2 op 18 en 6-1-blamage in Genk deden de geruchten over de toekomst van Stijn Vreven als coach op de Freethiel aanzwellen. Waasland-Beveren wuifde gisteravond laat met een tweet een ontslag weg.

  Vreven zelf was niet te spreken over de makke manier waarop zijn jongens tegen de zware nederlaag in Limburg aanliepen. Waasland-Beveren moest zich lang geen degradatiezorgen maken, maar na een dramatische 2 op 18 staat de ploeg 13e met 26 punten, evenveel als Westerlo, 1 punt meer dan OH Leuven en 3 meer dan rode lantaarn Moeskroen.

  Het bestuur blijft wel achter de coach staan: "For the record: wij kijken met het volste vertrouwen in onze technische staf en spelers uit naar de wedstrijd van zondag tegen RSCA", luidde het kort in een tweet.

  Tweet Waasland-Beveren: