• home
 • video
 • pas verschenen

  Extra tickets voor EK-duels van Rode Duivels

  De KBVB wil zoveel mogelijk Duivels-fans helpen.

  Na de heisa van vorige week over de verkoop van tickets voor de EK-wedstrijden van België heeft de UEFA beslist meer tickets vrij te maken voor de fans van de Rode Duivels.

  Vrijdag was er heel wat heisa rond de ticketverdeling ontstaan omdat er onvoldoende rekening gehouden werd met de supportersranking die gehanteerd wordt door 1895, de officiële fanclub van de Rode Duivels.

  "We hebben de voorbije dagen met UEFA onderhandeld", laat de KBVB weten. "1895 heeft sinds vrijdagmiddag heel wat e-mails ontvangen, met eenieders individueel geval. Aan de hand van de vele voorbeelden is de KBVB samen met UEFA op zoek naar een oplossing."

  "De toewijzing die vrijdag door UEFA is gebeurd is onomkeerbaar. Supporters die vrijdag tickets bevestigd hebben gekregen, zullen deze tickets niet meer geannuleerd zien".

  "Om een oplossing te vinden voor zij die geen (of te weinig) tickets bevestigd hebben gekregen, geen bankkaart failure hadden en volgens hun ranking normaal gezien wel tickets hadden moeten hebben, was het verkrijgen van extra tickets de enige oplossing."

  "We proberen zoveel mogelijk supporters te helpen"

  "UEFA bevestigde dat het al zeker extra tickets zal vrijmaken voor onze drie groepswedstrijden. Het exacte aantal en de opsplitsing per categorie is nog niet gekend. 1895 doet er alles aan om deze aantallen zo hoog mogelijk te maken, zodat we zoveel mogelijk supporters kunnen helpen."

  "De toewijzing van deze extra tickets zal zo snel mogelijk gebeuren. De verdeling zal deze keer uitgevoerd worden door 1895, zodat de ranking nu wel correct kan gerespecteerd worden."