• home
 • video
 • pas verschenen

  Cavendish helpt lekgereden wielertoeriste uit de nood

  Cavendish is niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken.

  Na Cavendish' winst in Qatar is het succes hem niet naar het hoofd gestegen. Toen hij zag dat een wielertoeriste last had met het vervangen van een lekke band, stapte De Brit uit zijn auto en snelde hij ter hulp.

  Francesca Cutts was bezig aan een trainingstochtje in Noord-Londen, toen ze plots lekreed. Een klein ongelukje zou je denken, maar toen ze haar buitenband met haar verkleumde handen niet meer op haar wiel kreeg, was de tegenslag helemaal compleet. Tot een andere wielrenner op haar afstapte.

  Niemand minder dan Mark Cavendish stapte uit zijn auto, toen hij Cutts zag sukkelen. De Brit trakteerde zijn vrouw Peta Todd op een romantische Valentijnsdag, maar maakte maar al te graag tijd om de onfortuinlijke Cutts uit de nood te helpen.

  Tweets: