• home
 • video
 • pas verschenen

  Milanov werpt discus 64,16 meter indoor (!) in Berlijn

  Philip Milanov wordt derde op de ISTAF-indoormeeting in Berlijn.

  Discuswerper Philip Milanov heeft op een ongewoon indoorconcours een derde plaats weggekaapt in Berlijn. Onze landgenoot wierp bij zijn zesde en laatste poging 64,16 meter. Enkel de broers Harting deden beter. Meervoudig Europees, wereld- en olympisch kampioen Robert Harting won bij zijn laatste worp met 64,81. Daarmee ging hij zijn jongere broer Christophe (64,34m) voorbij.

  Robert Harting maakte in Berlijn - het grootste indoorevent ter wereld - zijn comeback. Hij was meer dan 530 dagen out na gescheurde kruisbanden. In zijn afwezigheid werd Christophe vorig jaar Duits kampioen. Milanov kaapte op het WK in Peking vorige zomer het zilver weg met een worp van 66,70 meter.

  Tweets van Cedric Van Branteghem: