• home
 • video
 • pas verschenen

  Maradona glundert met truitje van Dries Mertens

  Diego Maradona is blij met zijn Mertens-shirt.

  In de Serie A staat zaterdag de kraker tussen Juventus en Napoli op het programma. Doelman Pepe Reina bezorgde Napoli-icoon Diego Maradona alvast een truitje van Dries Mertens.

  Diego Maradona kreeg in zijn woonplaats in Dubai bezoek van de familie van Napoli-doelman Pepe Reina. Maradona had een mooi cadeautje voor de Spanjaard. Reina kreeg onder meer een gesigneerd paar voetbalschoenen en een truitje. "Bedankt om Napolitaan te zijn", schreef Maradona op het truitje.

  Maar ook de Argentijn bleef niet met lege handen achter. Reina's familie had enkele truitjes meegebracht voor de voormalige balvirtuoos. Zo kreeg hij onder meer een truitje van Dries Mertens. De Rode Duivel postte er een foto van op Twitter: "Voor altijd nummer 1!"