meest recent

Antwerp lijdt zijn tweede nederlaag op een rij

vr 12 februari 2016 23:31
In tweede klasse heeft leider Antwerp voor de tweede week op rij verloren: 0-1 tegen Seraing. Toch was er bij de bezoekers weinig reden om te vieren na de dood van Dominique D'Onofrio, de vader van Seraing-speler Francesco.

Een alweer stevig gevulde Bosuil zag hoe de thuisploeg er maar niet in slaagde om de bezoekende defensie te ontwrichten. Seraing kwam tegen de gang van het spel in op voorsprong toen een vrije schop van Momi van richting veranderde: 0-1.

Seraing moest voor de rust met zijn tienen voort na rood voor Francesco D'Onofrio. Bij die fase kreeg Antwerp ook een penalty, maar die werd gemist door Dequevy. Met een mannetje minder kroop Seraing achter de bal, Antwerp kreeg de muur niet meer gesloopt.

Drie punten dus voor Seraing, maar van vreugde was er geen sprake in de bezoekende kleedkamer. Francesco D'Onofrio, die voor de rust rood gekregen had, kreeg in de tweede helft het nieuws dat zijn vader Dominique in Argentinië overleden was.