• home
 • video
 • pas verschenen

  Boulahrouz kapt met voetballen: "Ben de hotelkamers beu"

  Boulahrouz kwam vorig seizoen voor het laatst in actie bij Feyenoord.

  Voormalig Nederlands international Khalid Boulahrouz (34) zal niet meer te bewonderen zijn op de grasmat. "Na verloop van tijd zijn er andere dingen belangrijker geworden", zegt de afscheidnemende Boulahrouz.

  Khalid Boulahrouz vertrok vorige zomer bij Feyenoord, maar vond geen onderdak bij een ander team. Tijdens zijn carrière droeg hij het shirt van onder meer Hamburg, Chelsea, Stuttgart en de Nederlandse nationale ploeg.

  "Na verloop van tijd zijn er voor mij andere dingen belangrijker geworden, zoals mijn kinderen", zegt de verdediger met Marokkaanse roots. "Met het spelletje zelf ben ik nog niet klaar, maar wel met het reizen, de hotelkamers en alles wat erbij komt kijken. Ik denk niet dat ik dat leven nog een jaar had kunnen opbrengen."