• home
 • video
 • pas verschenen

  Belhocine: "Ik draag KV Kortrijk in mijn hart"

  Belhocine speelt zaterdag met Kortrijk in Charleroi.

  Karim Belhocine bereidt zijn eerste wedstrijd als coach van KV Kortrijk voor. "Ik hoop zo snel mogelijk zeker te zijn van het behoud in eerste klasse", zegt de voorlopige vervanger van Johan Walem.

  KV Kortrijk nam maandag afscheid van Johan Walem en gaf meteen het vertrouwen aan assistent-coach Karim Belhocine. Hij zal het seizoen uitdoen als T1 bij Kortrijk.

  "Ik ben een werknemer van de club. Men heeft me gezegd dat dit momenteel de meest efficiënte oplossing was voor de club. Ik heb niet te veel nagedacht en heb mijn verantwoordelijkheid genomen", legt Belhocine uit op de site van KV Kortrijk.

  "Ik wil het hier zo goed mogelijk doen. Ik wil dat de spelers zich goed voelen, zodat we resultaten kunnen halen. En ik hoop zo snel mogelijk zeker te zijn van het behoud in eerste klasse."

  Belhocine voetbalde zelf drie seizoenen bij KV Kortrijk. "Ik heb het al dikwijls gezegd: ik draag maar één eersteklasser in mijn hart en dat is Kortrijk. Ik heb hier mooie momenten gehad en de mensen hebben me altijd gesteund."