• home
 • video
 • pas verschenen

  Stevens stopt bij Hoffenheim wegens gezondheidsredenen

  Huub Stevens is weg bij Hoffenheim.

  Huub Stevens heeft zijn ontslag ingediend als coach van Hoffenheim, de voorlaatste uit de Bundesliga. De Nederlander kampt met hartritmestoornissen.

  Huub Stevens was nog maar sinds oktober aan de slag bij Hoffenheim. De Nederlander werd aan boord gehaald na het ontslag van Markus Gisdol. Ook toen stond Hoffenheim al op de 17e plaats in de Bundesliga, Stevens slaagde er niet in het tij te doen keren.

  Ondanks de mindere resultaten was Stevens onlangs wel nog vastberaden om het seizoen uit te doen bij Hoffenheim. Maar woensdag heeft hij dus wegens gezondheidsredenen zijn ontslag ingediend.

  Hoffenheim was de zesde Duitse club voor Stevens. Eerder zat hij op de bank bij Schalke 04, Hertha BSC, Keulen, Hamburg en Stuttgart. In Nederland was hij coach van Roda JC en PSV.

  Stevens zou sowieso maar tot het einde van het seizoen bij Hoffenheim blijven. De club heeft al een tijdje een akkoord met Julian Nagelsmann voor volgend seizoen. Die is momenteel nog de coach van de U19 bij Hoffenheim. Nagelsman is nog maar 28 jaar.