• home
 • video
 • pas verschenen

  Meesseman ruilt Spartak voor topclub Jekaterinenburg

  Emma Meesseman in actie bij de Washington Mystics.

  Emma Meesseman heeft een mooie transfer te pakken. Ze ruilt met onmiddellijke ingang Spartak Moskou voor topclub Jekaterinenburg. "We wensen Emma veel succes, het was een plezier om haar voor onze club te zien spelen", neemt Spartak afscheid.

  Emma Meesseman, die ook nog steeds een contract heeft bij WNBA-team Washington Mystics, was tot nog toe aan de slag bij Spartak Moskou. Met Spartak zat Meesseman in de kwartfinales van de Eurocup.

  Maar Meesseman zal het seizoen dus beëindigen bij Jekaterinenburg, waar ze de Française Sandrine Gruda vervangt. Bij Spartak zijn ze vol lof over onze landgenote. "Het was een plezier om haar voor onze club te zien spelen", klinkt het bij voorzitster Anna Archipova.

  "Emma is een geweldige speelster. Ze werkt keihard en heeft nog een schitterende toekomst voor zich. We wensen haar veel succes. Ze heeft voor altijd een plaats in ons hart."

  Ook sportief directeur Steve Costalas bewierookt Meesseman: "Ik ben nog altijd trots dat ik Emma naar Spartak kon halen. Een speelster als zij is een droom voor elke ploeg. Emma is niet alleen een van de beste basketbalsters, maar ook een van de fijnste mensen die ik al ontmoet heb. Ik wens haar heel veel succes."