• home
 • video
 • pas verschenen

  Klopp: "Missers van Benteke? Elke spits maakt het mee"

  Benteke had gisteren zijn dagje niet.

  Het FA Cup-verhaal van Liverpool is gisteren geëindigd op het veld van West Ham. Voor heel wat supporters was Christian Benteke met zijn missers de kop van Jut, maar Liverpool-trainer Jürgen Klopp verdedigt zijn aanvaller.

  Christian Benteke had tegen West Ham niet meteen zijn meest gelukkige avond van het seizoen. De Rode Duivel wrong enkele goeie kansen de nek om en die missers zouden Liverpool nog zuur opbreken.

  "Vraag het aan 80 of 90 procent van alle spitsen in de wereld en ze zullen je vertellen dat ze zelf ook al zulke missers hebben meegemaakt. En dan heb ik het over aanvallers met heel goeie, minder goeie en gewoon geen kwaliteiten", luidt de verdediging van Liverpool-trainer Jürgen Klopp.

  "Het is nu zo, we moeten vooruitkijken. Iedereen wil een gemakkelijk doelpunt, maar je moeten blijven werken en blijven verbeteren. Dat geldt ook voor Benteke."

  "Het was een goeie wedstrijd tegen West Ham, zonder de maximale afwerking. Maar Christian heeft veel gedaan. Het was een grote stap en dat is goed voor hem en voor ons."

  De teneur op Twitter over Benteke: "Verkoop hem aan China!"