• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Damme neemt afscheid van Standard: "Bedankt voor alles"

  Jelle Van Damme is verloofd met LA Galaxy.

  Jelle Van Damme verlaat Standard. De verdediger heeft een akkoord met de Amerikaanse club LA Galaxy en heeft op Instagram de Luikse supporters uitgezwaaid. "Ik zal jullie missen", klinkt het.

  Het was een kleine verrassing vanavond op Daknam dat de naam van Jelle Van Damme ontbrak op het wedstrijdblad. Maar veel uitleg hoeft daar niet bij, want het ziet er steeds meer naar uit dat Van Damme weldra in de Amerikaanse competitie te bewonderen zal zijn.

  Van Damme flirt na vijf seizoenen in Luik al ruim een maand met La Galaxy. "Hij heeft een akkoord en had gevraagd om vanavond niet te spelen", gaf coach Ferrera na de match in Lokeren mee.

  Alleen Standard en Galaxy moeten het nog eens worden over de modaliteiten. "Ik denk dat het akkoord op clubniveau er snel zal komen. Eens een speler zegt dat hij een akkoord heeft, denk ik dat het bijna rond is", zei Ferrera.

  Op Instagram heeft Van Damme alvast afscheid genomen van de Luikse supporters. "Ik hou van jullie en ik zal jullie allemaal missen", klinkt het. "Jullie zijn de beste fans. Bedankt voor alles. Een een rouche, altijd een rouche."

  Sociale media: