• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo haalt uit naar Benitez: "De spelers verkiezen Zidane"

  Ronaldo is tevreden over de Madrileense trainerswissel.

  10 doelpunten en 2 overwinningen: dat hebben de eerste twee competitieduels onder Zinédine Zidane Real Madrid opgeleverd. Cristiano Ronaldo toont zich tevreden over zijn nieuwe coach en deelt een stevige sneer uit naar zijn ex-trainer Rafa Benitez. "Soms heb je meer empathie met bepaalde trainers", zegt de Portugese vedette.

  "Zidane heeft deze ploeg een boost gegeven", vertelde Cristiano Ronaldo na de klinkende zege tegen Sporting Gijon (5-1). "Het klopt dat spelers soms meer empathie hebben met bepaalde trainers."

  "Natuurlijk deed ik ook mijn werk onder Rafa Benitez. Ik heb alles gedaan voor de club, maar Rafa ziet het voetbal niet op dezelfde manier zoals Zidane dat doet. Vraag me niet waarom, maar de spelers verkiezen Zidane."

  Ronaldo benadrukte wel nog eens dat Benitez "altijd het beste van zichzelf gegeven heeft voor de club" en dat de spelersgroep niets te maken heeft met het ontslag van de Spanjaard.

  "De spelers doen dat niet, ik in elk geval niet. Maar de spelers hebben gewoon meer vertrouwen onder Zidane. Hij is rustig, werkt serieus en is naast het veld ook amusant. Ik ben erg tevreden."