• home
 • video
 • pas verschenen

  Karelis: "Zat op andere planeet na een van mijn mooiste goals" (VIDEO)

  De Griek Karelis kon zich geen mooier debuut voor Genk voorstellen.

  De Griek Nikolaos Karelis kon zich geen beter debuut voor Genk voorstellen. De spits was de matchwinnaar tegen Zulte Waregem met een omhaal in de slotminuten. "Het was een van de mooiste goals uit mijn carrière. En een belangrijke. Ik zat even op een andere planeet", vertelde hij aan Sporza.

  Karelis mocht het laatste kwartier van de match volmaken. Tien minuten na zijn invalbeurt maakte hij de levensbelangrijke treffer voor Genk, dat moest winnen om zijn Play-off I-ambities kracht bij te zetten.

  "Ik ben heel blij na deze match", reageerde een vlot babbelende Karelis voor de camera. "Dit was een heel belangrijke afspraak voor ons en ook een heel moeilijke, omdat we lang met zijn tienen speelden. Ik hoop dat we zo kunnen voortdoen."

  Met een wereldgoal zette hij de Genkse tribunes in vuur en vlam: "Het was een van de mooiste doelpunten uit mijn carrière. Hopelijk volgen er nog. Ik wil het team helpen om zijn doelen te bereiken."

  Niet alleen het publiek was door het dolle heen, Karelis zelf ook: "Hier speel je voetbal voor. Het was een geweldig gevoel, met dank ook aan de teammaats."

  Na zijn goal klonk vanuit de tribunes de Sirtaki: "Echt? Dat heb ik niet gehoord. Ik zat op een andere planeet, maar volgende keer zal ik er op letten."

  Bekijk uitgebreid de mooie goal van Karelis en de Sirtaki op de tribunes

  Karelis: "Een van mijn mooiste goals"