• home
 • video
 • pas verschenen

  Sneeuwval dwarsboomt wedstrijd Virton-Tubeke

  In Wallonië brengt de sneeuw het voetbalschema in de war.

  Het slechte weer in ons land heeft naast wedstrijden in het provinciale voetbal ook in de Proximus League een eerste slachtoffer geëist. De wedstrijd van vanavond tussen Virton en Tubeke is officieel afgelast.

  De sneeuwval heeft vooral in Wallonië voor heel wat problemen gezorgd. Dat heeft ook gevolgen voor het provinciale en het nationale voetbal.

  Naast alle wedstrijden van Jeugd Elite I, Jeugd Elite II, reserven 2e klasse, Interprovinciale jeugd VFV en reserven amateurs gaat ook de wedstrijd tussen Virton en leider Tubeke in de Proximus League niet door. Dat heeft de Belgische Voetbalbond officieel bekendgemaakt.

  De wedstrijd tussen Racing Genk en Zulte Waregem komt voorlopig niet in het gedrang.

   

  Beide clubs bevestigen het nieuws op Twitter: