Smaakmaker Curry schiet te laat wakker

do 14 januari 2016 11:17
Stephen Curry klokt de wedstrijd af met 38 punten.
Kampioen Golden State heeft vannacht een zeldzame nederlaag geleden in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. De 20 punten van sterspeler Curry volstonden niet tegen de Nuggets (112-110).

Stephen Curry klokte af met 38 punten in Denver. Meer dan de helft (20) scoorde hij in het vierde en laatste kwart. Met een korf vanaf meer dan dan 9 meter bracht hij Golden State tot op twee punten (109-107), maar daarna leed Curry cruciaal balverlies.

Het stevige slotkwart van Stephen Curry

Denver smeerde Golden State een derde nederlaag aan. Met 36 overwinningen in 39 wedstrijden liggen Curry en co wel nog steeds op koers om het record van de Chicago Bulls te verbeteren. Het team van Michael Jordan sloot het reguliere seizoen '95-'96 af met 72 zeges en 10 nederlagen.