Ga naar de inhoud

meest recent

      Martinez: "Ik ben zeer blij dat Lukaku weer fit is"

       di 12 januari 2016 13:49
      Lukaku kan morgen dus spelen tegen Manchester City.
      De enkelblessure van Romelu Lukaku lijkt verleden tijd. De Rode Duivel is volgens Everton-coach Roberto Martinez fit genoeg om morgen met Everton Manchester City in de ogen te kijken.

      Romelu Lukaku viel vorige week uit na het League Cup-duel tegen Manchester City. Morgen staat dezelfde affiche in de Premier League op het programma en de Rode Duivel is weer speelklaar, nadat hij de FA Cup-match van vorig weekend had moeten laten schieten.

      "Romelu heeft gisteren echt goed getraind", laat Everton-coach Roberto Martinez weten. "Hij is volledig speelklaar en voelt zich goed na zijn blessure. Het herstel verloopt volledig volgens plan."

      "Met zijn constante vorm dit seizoen is Romelu zo belangrijk voor ons. En hij scoort doelpunten, iets wat elke ploeg nodig heeft."

      "Het is dus geweldig dat hij weer fit is. Dat is ook zijn aard: hij wil voetballen en hij wil zijn verantwoordelijkheid dragen. Ik ben dus blij dat hij weer fit is."

      Video van Roberto Martinez

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.