• home
 • video
 • pas verschenen

  Krijgt Cant volgende winter concurrentie van D'hoore?

  Legt D'hoore binnenkort Cant het vuur aan de schenen?

  2016 wordt een druk jaar voor Jolien D'hoore, die op de weg en vooral op de piste wil schitteren. Maar volgende winter waagt D'hoore zich misschien aan een nieuwe uitdaging.

  "Zeg nooit nooit. Ik zou wel eens een veldrit willen rijden, maar ik denk dat het materiaal een probleem is. Al is een fiets snel gekocht", bekent Jolien D'hoore in een interview met de Oost-Vlaamse regionale zender AVS.

  Heeft D'hoore dan ook ambitie in het veld? "Ja, dat denk ik wel. Ik zal na de Spelen de weg en de piste blijven combineren, maar ik zal dan iets meer tijd hebben voor andere zaken. Misschien kruip ik dan wel eens op een crossfiets."

  Reactie van Sanne Cant: