• home
 • video
 • pas verschenen

  Dolle Braziliaanse vreugde nadat Wendell Lira de Puskas Award wint

  Dolle vreugde bij de familie van Wendell Lira

  Wendell Lira heeft gisteren de Puskas Award in de wacht gesleept, de FIFA-prijs voor de mooiste goal van het afgelopen jaar. Terwijl Lira op het podium nauwelijks zijn tranen kon bedwingen, ging zijn familie in Brazilië helemaal uit zijn dak.

  De reactie van de moeder en broers van Lira sprak boekdelen. “Het is de droom van elke moeder om haar zoon gelukkig te zien. Als haar zoon ongelukkig is, is de moeder ook ongelukkig. Dus vandaag kan ik zeggen dat ik gelukkig ben, omdat mijn zoon gelukkig is.”

  Daarna volgt een telefoontje naar Zwitserland waar de prijs werd uitgereikt. "Hey broertje, vandaag is jouw goal een wereldgoal. Je verdient het. Proficiat, we zien jou heel graag.”