• home
 • video
 • pas verschenen

  Pieter "Rocky" Serry vuurt teammaats Etixx-Quick Step aan op trainingskamp

  Pieter Serry zorgt voor het entertainment in het Spaanse Denia.

  De sfeer bij Etixx-Quick Step op oefenkamp in het Spaanse Denia is opperbest. Op een teammeeting eiste Pieter Serry de microfoon op en stal hij de show met een inspirerende speech.

  Etixx-Quick Step bereidt zich in het Spaanse Denia voor op het nieuwe wielerseizoen. De mannen van Patrick Lefevere hopen te schitteren met zeges in de voorjaarsklassiekers en aan motivatie daarvoor zal het hen alvast niet ontbreken.

  Op een teammeeting over sportvoeding eiste Pieter Serry de hoofdrol op door de ploeg aan te vuren met een speech uit de film Rocky Balboa. Die werd door de ploegmaats op luid applaus onthaald. Guillaume van Keirsbulck en Gianni Meersman deelden het filmpje maar al te graag op de sociale media.

  De speech van Pieter Serry op oefenkamp

  Het originele fragment uit de film Rocky Balboa (2006)