• home
 • video
 • pas verschenen

  Kevin Durant is in grote doen tegen de Atlanta Hawks

  Durant rolde afgelopen nacht de Atlanta Hawks op met een triple-double.

  Kevin Durant is helemaal terug van weggeweest en dat zullen de Atlanta Hawks geweten hebben. De MVP-kandidaat bezorgde de Oklahome City Thunder de winst met een triple-double. In Chicago maakten de Bulls een einde aan een reeks van drie nederlagen tegen de LA Clippers.

  Durant bezorgt Thunder derde overwinning op rij

  Kevin Durant onderstreepte andermaal dat hij dit seizoen meedoet voor de prijs van "Most Valuable Player". De Atlanta Hawks waren afgelopen nacht niet opgewassen tegen een ontketende Durant: 107-94.

  Met 25 punten, 12 rebounds en 10 assists lukte de superster van de Thunder een triple-double.Ook Russell Westbrook (23 punten, 10 assists) en Serge Ibaka (23 punten, 10 rebounds) deden een serieuze duit in het zakje.

  Bulls herpakken zich met zege tegen Clippers

  Na drie nederlagen op rij hebben de Chicago Bulls weer aangeknoopt met een overwinning. Derrick Rose & co vergooiden bijna een voorsprong van 16 punten, maar hadden geluk toen Blake Griffin (18 punten, 11 rebounds) uitgesloten werd voor een harde fout op Taj Gibson.

  De grote man bij de Bulls was de Spanjaard Pau Gasol, die 24 punten scoorde. Jimmy Butler (14 punten) en Gibson (12 punten) volgden in zijn spoor.

  Rondo en Cousins verzorgen het spektakel tegen de Knicks

  Rajon Rondo heeft de Sacramento Kings naar de overwinning geleid tegen de New York Knicks met 16 punten, 12 assists en 9 rebounds, net geen triple-double. Vooral een dunk van de point guard van de Kings in het vierde kwart kreeg de fans op de banken.

  DeMarcus Cousins voegde 29 punten en 11 rebounds aan toe. Bij de Knicks kreeg Carmelo Anthony (23 punten, 14 rebounds) nog de kans om de match te beslissen op de buzzer, maar zijn shot ging er niet meer in.

  Alle uitslagen van afgelopen nacht

  • Oklahoma City Thunder-Atlanta Hawks 107-94
  • Chicago Bulls-Los Angeles Clippers 83-80
  • Brooklyn Nets-Philadelphia 76ers 100-91
  • Sacramento Kings-New York Knicks 99-97