• home
 • video
 • pas verschenen

  Na Kums en Sels staat nu Milicevic in Team van de Week

  Danijel Milicevic was deze week een van de beste elf spelers op het hoogste niveau.

  AA Gent heeft opnieuw een speler in het Champions League-team van de week. Danijel Milicevic staat tussen gevestigde waarden als Hazard en Ronaldo. Met de 2-1 tegen Zenit verschafte hij Gent gisteren zekerheid over een plaats in de achtste finales van het kampioenenbal.

  Danijel Milicevic vertoeft in mooi gezelschap. Eden Hazard (Chelsea), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) en Raheem Sterling (Manchester City) mag hij even ploegmaats noemen.

  Hazard leidde Chelsea woensdag naar een 2-0-overwinning tegen Porto en groepswinst. Hij scoorde niet, maar lag wel aan de basis van beide doelpunten en trof zelf in de slotfase nog de paal.

  Kums en Sels achterna

  AA Gent-aanvoerder Sven Kums en -doelman Matz Sels deden het Danijel Milicevic voor. Kums stond begin vorige maand naast Neymar en Müller in het team van de week. Sels schopte het tot de beste elf na de 2-1-zege van Gent in Lyon.

  Het doelpunt van Milicevic op de radio

  Danijel Milicevic was de auteur van de 2-1 tegen Zenit, die AA Gent de tweede plaats in de groep en een ticket voor de achtste finales bezorgde.