• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen kan dit seizoen niet meer rekenen op Cissé

  Cissé in betere tijden.

  Ibrahima Cissé heeft afgelopen weekend in de match op Moeskroen-Péruwelz, door KVM met 2-3 gewonnen, een kruisbandblessure opgelopen en moet geopereerd worden. De middenvelder staat een half jaar aan de kant.

  Medische onderzoeken hebben uitsluitsel gegeven over de kruisbanden van de 21-jarige Mechelse middenvelder. "Een scan wees uit dat een operatie onvermijdelijk is", verklaart clubdokter Bart De Bruyn.

  "De kruisbanden van Cissé zijn niet gescheurd, wél geraakt, en dus zal Ibrahima geopereerd moeten worden. De gevolgen zijn dezelfde: een revalidatie van zowat zes maanden."

  Wanneer Cissé precies geopereerd zal worden, is nog niet vastgelegd, maar KV Mechelen wil niet te lang wachten. "We hopen dat hij volgende week al onder het mes kan."

  Jankovic ziet belangrijke pion wegvallen

  KVM plukte Cissé in de zomer van 2014 weg bij Standard. De middenvelder was een vaste schakel in het elftal van trainer Aleksandar Jankovic. KV Mechelen staat momenteel op een elfde plaats in de Jupiler Pro League. Zaterdag komt Lokeren op bezoek op de negentiende speeldag.