• home
 • video
 • pas verschenen

  Cristiano Ronaldo sluit niks uit, zelfs Barcelona niet

  Zou Cristiano Ronaldo ooit voor Barcelona spelen?

  Cristiano Ronaldo houdt alle opties open. Manchester United en zelfs Barcelona mogen de sterspeler van Real Madrid in de toekomst een aanbod doen. Al liggen die clubs wel "erg moeilijk", laat hij in een gesprek met het Amerikaanse persagentschap The Associated Press weten.

  Cristiano Ronaldo ligt nog tot in de zomer van 2018 onder contract bij Real Madrid. Daarna mogen geïnteresseerde clubs hem bellen, zelfs Barcelona.

  "Voor Barcelona voetballen is bijna onmogelijk. En voor een andere Engelse club dan Manchester United spelen ligt ook erg moeilijk", laat Ronaldo verstaan. "Maar er zijn geen zekerheden in het voetbal."

  Hoe dan ook, Ronaldo zal elk aanbod bekijken. "Ik houd alle opties open, alle competities. Misschien beëindig ik mijn carrière bij Real Madrid, misschien trek ik naar een andere club, misschien zet ik er een punt achter."

  "Ik heb nog geen idee. Ik maak me niet druk. Alles heeft een begin en een einde."