• home
 • video
 • pas verschenen

  Cristiano Ronaldo: "Ik blijf bij Real Madrid"

  Cristiano Ronaldo scoorde al 11 doelpunten in de CL dit seizoen.

  Cristiano Ronaldo liet in de Champions League-wedstrijd tegen Malmö nog maar eens zien dat hij de weg naar doel kent. Met vier doelpunten bracht hij zijn seizoenstotaal in de Champions League op 11 in de groepsfase. Een verbetering van zijn eigen record. Een eventuele overgang naar PSG doet hij af als flauwekul: "Ik ben hier heel gelukkig en blijf dan ook bij Real Madrid."

  Ondanks de goede prestaties in Europa kreeg De Koninklijke dit seizoen al veel kritiek. "Als je verliest, dan probeer je de dingen aan te passen. Na de 0-4 tegen Barcelona zijn we wakker geworden."

  "Het is niet altijd even gemakkelijk geweest, maar toch levert onze coach uitstekend werk af. We moeten hem wat tijd geven, maar ik vind dat hij op de juiste manier werkt. Mijn relatie met hem is goed, net als die van alle andere spelers."

  "We begonnen het seizoen misschien niet zoals we dat wilden, maar dat is niet alleen de schuld van de coach. Ook de spelers hebben daar schuld aan. Het zat de laatste tijd een beetje tegen maar je ziet dat het nu beter gaat, het niveau stijgt.”

  Ronaldo werd dit seizoen al meermaals aan PSG gelinkt. De geruchten over een eventuele overgang werden versterkt na een innige omhelzing tussen de Portugees en PSG-trainer Laurent Blanc na het CL-duel in Parijs.

  "Als iemand je goed behandelt, dan spreek je met die persoon. Ik weet niet eens meer wat hij zei. Ik denk dat het een grapje was of iets dergelijks."

  "Zulke geruchten hoor ik elk jaar. Ik heb nog een contract van twee jaar bij Real Madrid en ik blijf bij Real Madrid. De club heeft me veel gegeven sinds ik hier ben en ik ben heel gelukkig bij Real."