• home
 • video
 • pas verschenen

  Casteels verlengt contract bij Wolfsburg

  Casteels speelde dit seizoen nog maar drie competitiematchen.

  Bij Wolfsburg moet Koen Casteels (23) vrede nemen met de status van bankzitter, maar onze landgenoot heeft zijn contact bij het Duitse team toch opengebroken. "Ik ben heel blij met deze contractverlenging", laat Casteels weten op Twitter.

  Doelman Koen Casteels is bij Wolfsburg tweede keuze na de Zwitser Diego Benaglio. Dit seizoen speelde Casteels nog maar drie competitiematchen, waardoor hij ook bij de Rode Duivels zijn plek is kwijtgespeeld (aan Matz Sels).

  Begin 2015 tekende Casteels bij Wolfsburg, dat hem voor de rest van het seizoen 2014-2015 uitleende aan Werder Bremen. Wolfsburg - vijfde in de Bundesliga - knikkerde gisteren Manchester United uit de Champions League.