• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard zal Christian Brüls lang moeten missen

  Brüls liep zaterdag de blessure op.

  Pech voor Christian Brüls. De Standard-middenvelder heeft vorig weekend een zware blessure opgelopen tegen Waasland-Beveren. Hij heeft een occulte fractuur in zijn linkerscheenbeen en scheurde ook zijn achterste kruisband. Dat houdt hem maanden aan de kant.

  Christian Brüls botste zaterdag na een halfuur hard met Coulibaly. Hij werd lang behandeld op het veld en kon niet meer voort.

  De middenvelder onderging ondertussen een scan en andere onderzoeken en kreeg een zware diagnose te horen. 

  Hij scheurde de achterste kruisband in zijn linkerknie en heeft ook een occulte breuk in zijn linkerscheenbeen. Dat betekent dat op de foto geen breuk te zien is, maar er wel klinische aanwijzingen zijn. Hij moet wel in een eerste fase niet onder het mes.

  Standard wacht nog even af om in te schatten hoe lang Brüls out zal zijn, maar het is duidelijk dat hij voor een maandenlange revalidatie staat.