• home
 • video
 • pas verschenen

  Martinez: "Besef nog maar eens hoe speciaal Lukaku is"

  "50 goals in 100 wedstrijden: een ongelooflijk rendement."

  Everton-coach Roberto Martinez is vol lof over Romelu Lukaku na de 50e goal van de spits voor zijn club. "Hij is bezig aan een sensationeel jaar. Romelu is een uitzonderlijk talent en een uitzonderlijke voetballer."

  Everton moest gisteren tegen Crystal Palace vreden nemen met een punt. Een puntje dat het te danken had aan een late treffer van Romelu Lukaku. "Als je niet wint, is het moeilijk om een speler de hemel in te prijzen, maar Lukaku was opnieuw ijzersterk", zei coach Martinez na afloop.

  "Hij is bezig aan een sensationeel jaar. Sinds januari scoorde hij al 26 keer, indrukwekkend. Als ik denk aan de evolutie die hij de laatste twaalf maanden heeft doorgemaakt, besef ik opnieuw hoe speciaal Romelu is: een uitzonderlijk talent en een uitzonderlijke voetballer."

  "Ook vandaag scoort hij en treft hij twee keer het doelkader. Het was een fantastisch moment voor hem. 50 goals in 100 wedstrijden, dat is een ongelooflijk rendement. Het is een plezier om te zien hoe hij geniet op het veld. Hij is in topvorm."

  "We kunnen het niet meer alleen over zijn potentieel hebben. Hij is ondertussen een gevestigde waarde in de spits. Lukaku is van vitaal belang voor ons team én hij is nog maar 22. Het beste moet dus nog komen."