• home
 • video
 • pas verschenen

  Koekentaart voor Coucke, sinaasappels voor Van Avermaet en een debuut voor Reno Wilmots

  Vitaminen voor Greg Van Avermaet.

  Voor hij de daken van de brave kinderen trotseerde, is de Sint voetbal gaan kijken in onze hoogste klasse. En de goedheiligman had heel veel lekkers bij. Al was niet iedereen braaf.

  Wie zoet is, krijgt lekkers

  Aan de kust kreeg KV Oostende eindelijk een beloning voor zijn herfsttitel. De Pro League had een koekentaart voor voorzitter Marc Coucke mee. En de supporters kregen tijdens de rust 600 koeken.

  KV Oostende nam het op tegen STVV (1-2). Bij de bezoekers viel ene Reno Wilmots in.

  In de slotseconden kreeg Reno Wilmots plots een kans op de counter. Hij stormde op het doel van Oostende af, maar een doelpunt zat er niet in.

  De bondscoach was er zelf bij om zijn 18-jarige zoon aan te vuren. Bijna 30 jaar geleden maakte Marc Wilmots zijn debuut in het shirt van STVV.

  Na de match in Oostende reed de Sint vliegensvlug naar Beveren voor de match tegen Standard. Wielrenner Greg Van Avermaet, oud-doelman van Beveren, kreeg een kist sinaasappels mee. Voor de fruitpap van zijn dochter?

  Racing Genk kreeg de steun van een bus fanatieke nonnen. Geen echte kloosterzusters, volgens de club ging het om een vrijgezellenavond. Of was het verborgen camera?

  Wie stout is de roe

  Waasland-Beveren speelde bijna een uur tegen tien Standard-spelers, maar kwam niet verder dan een 0-0-gelijkspel. Toen Moulin een goeie kans niet tussen de palen kreeg, liet coach Vreven zich met een luide vloek op de bank ploffen.

  KV Kortrijk-aanvaller Kristof D'Haene rondde gisteren een snelle aanval af. Dat kon een fan van Lokeren niet verkroppen, zij verwenste D'Haene. Gelukkig voor de vrouw won Lokeren nog met 3-1.

  Lewis Enoh maakte tegen Kortrijk zijn eerste doelpunt voor Lokeren. De Kameroense spits wist met zijn vreugde geen blijf en trok zijn shirt uit. Dat kwam hem op een gele kaart te staan.