• home
 • video
 • pas verschenen

  Opstootje tussen Genk-fans en Frutos na Genk-Anderlecht

  Nicolas Frutos in de Cristal Arena tijdens Genk-Anderlecht.

  Nicolas Frutos gaat binnenkort aan de slag als beloftecoach bij Anderlecht. De Argentijn woonde zondagavond de wedstrijd van zijn werkgever bij in Genk, maar kwam niet ongeschonden uit de confrontatie met de Genkse supporters.

  Eric Gerits, Directeur Organisatie van Racing Genk, doet het verhaal aan Het Nieuwsblad. "Ik heb inderdaad vernomen dat er problemen geweest zijn met Nicolas Frutos", vertelt Gerits. Volgens sommige bronnen raakte Frutos slaags met enkele Genk-fans en werd de Argentijn bestolen.

  "De auto van Frutos was geparkeerd op de parking achter de Genkse spionkop. We onderzoeken nog wat er exact gebeurd is, maar ik heb begrepen dat Nicolas niet gewond geraakt is."

  "Chapeau aan de stewards en de politie, die heel snel ter plaatse waren. We gaan er nu alles aan doen om de daders te identificeren, want dit is heel slecht voor het imago van de club. Ook al droeg Nicolas een Anderlecht-vestje, zoiets mag niet gebeuren."