• home
 • video
 • pas verschenen

  Abdennour toont souvenir van wedstrijd tegen Barça: #suarez

  Na de wedstrijd plaatste Abdennour deze foto's op Instagram.

  Barcelona kwam gisteren niet verder dan een kleurloos gelijkspel tegen Valencia, maar Luis Suarez stond wel weer in de schijnwerpers na een incident met Aymen Abdennour. Tijdens de partij ging Suarez op de voet van de verdediger staan. Die ontketende een klein relletje door een foto van zijn wonde op Instagram te plaatsen.

  De motor van Barcelona had gisteren veel tijd nodig om warm te lopen en dat tot grote ergernis van Luis Suarez. De Uruguayaan krijgt het na vijftig minuten aan de stok met Abdennour en ging stevig op diens voet staan.

  Na de partij postte de Valencia-verdediger een foto van zijn wonde op Instagram met het bondige bijschrift "#suarez". "Ik heb hem geraakt, maar dat was niet de bedoeling", reageerde Suarez. "Dit soort dingen gebeuren nu eenmaal op een veld. Ik heb mijn excuses al aangeboden."

  Suarez liet zich gisteren ook in positieve zin opmerken door de enige goal voor Barcelona te scoren. Aan het doelpunt hing wel een buitenspelgeurtje.