• home
  • video
  • pas verschenen

    OHL-fans hangen enorm spandoek op vlakbij stadion

    De tifo van de OHL-fans is veelbetekenend.

    OH Leuven heeft enkele woelige dagen achter de rug met de trainerswissel en het supportersprotest. Voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen Westerlo verbood de club tifo's in het stadion, maar daar hebben de supporters iets op gevonden. Aan de gevel van een café aan het Damiaanplein, vlakbij het stadion, hingen ze een veelzeggend spandoek op.

    De supporters wilden hun tifo in feite tonen in het stadion, maar dat mocht dus niet van het clubbestuur. "De enige reden om dat te doen, is dat wij willen dat er vanavond volledig gefocust wordt op het sportieve. Het is met het oog op het behoud in eerste klasse een heel belangrijke match waarin wij absoluut de drie punten willen thuishouden", klinkt het bij de club.