• home
 • video
 • pas verschenen

  Marcel Kittel stelt nieuwe Etixx-Quick Step-uitrusting voor

  De nieuwe Etixx-Quick Step-uitrusting is opvallend blauwer.

  Etixx-Quick Step heeft zijn nieuwe uitrusting voor het komende wielerseizoen voorgesteld. Nieuwe aanwinst Marcel Kittel was het model met dienst en is in de wolken met zijn nieuw shirt. "Het is een elegant en modern truitje, dat bovendien goed zichtbaar zal zijn in het wielerpeloton."

  Het lichtblauwe van dit jaar wordt vervangen door een donkerblauwe tint. Ook de horizontale witte lijn is nieuw op het truitje, dat voor het overige het vertrouwde zwart behoudt.

  De grootste verandering is zichtbaar op de broekjes. Die waren vorig seizoen nog helemaal zwart en zijn nu volledig blauw. Ook het logo van nieuwe sponsor Lidl is pertinent zichtbaar op het achterwerk en de schouders van de renners.

  De Duitse topaankoop én spurtbom Marcel Kittel is tevreden over zijn nieuwe uitrusting. "Het is een elegant en modern truitje, dat bovendien goed zichtbaar zal zijn in het wielerpeloton."

  "Ik houd er heel erg van en ik ben trots dat ik in deze uitrusting zal mogen rijden. Ik hoop dat ik het veel kan tonen en dat ik de overwinningen met dit shirt aan elkaar kan rijgen."

  Ook CEO Patrick Lefevere is in de wolken. "De voorstelling van de nieuwe uitrusting is een ritueel waar ik elk jaar bijzonder naar uitkijk. In het wielrennen zeggen we altijd dat het winnende shirt het mooiste shirt is dat je kan hebben, maar ik moet zeggen dat ik deze outfit nu al prachtig vind."

  Het nieuwe truitje werd voorgesteld met een filmpje:

  Nog enkele foto's: