• home
 • video
 • pas verschenen

  Hasselbaink moet QPR opnieuw naar de Premier League loodsen

  Hasselbaink kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur: "Ik ben heel trots."

  Queens Park Rangers heeft Jimmy Floyd Hasselbaink (43) voorgesteld als nieuwe manager. De ex-Antwerp-trainer volgt bij de Londenaren de ontslagen Chris Ramsey op.

  Hasselbaink begon in mei 2013 met hoge verwachtingen aan een avontuur bij tweedeklasser Antwerp. Het was de bedoeling dat hij de oudste club van het land in enkele jaren opnieuw naar de hoogste klasse zou loodsen.

  Antwerp kon onder Hasselbaink echter nooit aanspraak maken op de titel in tweede klasse en werd pas zevende. Hasselbaink verlengde zijn contract dan ook niet en verdween door een achterdeur.

  Na een avontuur bij Burton Albion in de onderste Engelse regionen gaat de ex-speler van Chelsea nu aan de slag bij Queens Park Rangers.

  De 43-jarige Nederlander moet QPR opnieuw naar een plaats in de Premier League loodsen. Geen sinecure, want QPR staat op dit moment pas elfde in de Engelse tweede klasse.

  "Ik ben heel trots dat ik bij deze mooie club aan de slag kan", aldus Hasselbaink bij zijn voorstelling. "Ik zal het embleem van deze club met hand en tand verdedigen. Ik kijk er enorm naar uit om QPR opnieuw vooruit te helpen."

  Enkele foto's van de voorstelling: