Ga naar de inhoud

Courtois hoort weer bij de Chelsea-selectie: "Hij kan spelen"

 vr 4 december 2015 13:29
Courtois kan Chelsea weer helpen.
De rentree van Thibaut Courtois is nabij. Hij hoort bij de selectie van Chelsea voor de match tegen Bournemouth. "Het waren moeilijke maanden zonder de beste doelman van de wereld", zei José Mourinho op zijn persbabbel.

Voor Thibaut Courtois is de meniscusblessure aan zijn rechterknie zo goed als verleden tijd. De Belgische nationale doelman hoort na drie maanden weer bij de selectie van Chelsea.

En Chelsea-coach José Mourinho heeft zijn vaste waarde tussen de palen gemist. "Het was zwaar om het drie maanden en 19 matchen zonder de beste doelman ter wereld te moeten stellen. Begovic was wel een goeie back-up."

"Nu zijn we in een goeie situatie, we hebben de beste doelman terug en met Begovic ook nog een heel goeie."

"Courtois was vorig seizoen het hele jaar door onze doelman en jullie weten welke belangrijke rol hij gespeeld heeft. Het is belangrijk dat we hem weer erbij hebben. Hij is fit en kan spelen"

Het is wel nog niet helemaal zeker of Courtois al start tegen Bournemouth. "Maar als hij zaterdag niet speelt, dan staat hij woensdag in de Champions League onder de lat."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.