• home
 • video
 • pas verschenen

  Manager wil Kasmi en El Messaoudi weghalen bij Standard

  Faysel Kasmi en Ahmed El Messaoudi vertrekken wellicht bij Standard.

  Faysel Kasmi en Ahmed El Messaoudi waren vorig seizoen nog lichtpunten bij het zwalpende Lierse. Ze werden opgepikt door Standard, maar daar belandden ze in de vergeetput. Manager Kismet Eris stuurt aan op een vertrek.

  Na de degradatie van Lierse was Standard er als de kippen bij om verdediger Ahmed El Messaoudi en middenvelder Faysel Kasmi weg te plukken op het Lisp. Ze verhuisden op uitleenbasis naar Luik, maar daar kwamen de twee jonge talenten tot nog toe amper aan de bak.

  "Ze blijven allebei gefocust", zegt hun manager Kismet Eris in Sport/Voetbalmagazine. "Zelfs op vrije dagen rijden ze van Antwerpen en Brussel naar de Académie om er te trainen. Ze spelen met de reserven, die al hun matchen winnen."

  "We zullen er wel alles aan doen opdat ze in januari kunnen vertrekken", zegt Eris. Een terugkeer naar Lierse (foto) zou niet meteen aan de orde zijn. "Het zou goed zijn dat ze bij een andere ambitieuze Belgische club wel kunnen tonen dat ze voldoende kwaliteiten hebben."