• home
 • video
 • pas verschenen

  Lestienne staat weer op het trainingsveld bij PSV

  Maxime Lestienne staat vandaag weer op het trainingsveld.

  Maxime Lestienne hervat vandaag de training bij zijn Nederlandse club PSV. De flankaanvaller probeert de draad weer op te pakken na een dramatische periode, waarin eerst zijn moeder en daarna ook zijn vader overleed.

  Lestienne heeft een zeer zware periode achter de rug. De 23-jarige flankaanvaller verloor in korte tijd zowel zijn moeder als zijn vader. Lestienne werkte een individueel programma af en onderging gisteren fysieke testen.

  "Ik heb de afgelopen periode veel steun van de club gevoeld. Van mijn ploeggenoten, de technische staf, de directie en van alle supporters. Ik kijk er naar uit om weer met de ploeg op het veld te staan en weer aan de slag te gaan", zegt Maxime Lestienne.

  "We proberen hem de komende tijd de best mogelijke begeleiding te geven bij het verwerken van het verlies", reageert PSV-trainer Phillip Cocu op de terugkeer van Lestienne. "Ik weet niet wanneer Lestienne weer zal kunnen spelen, maar het is in ieder geval fijn om hem weer op het trainingsveld te zien en in ons midden te hebben."

  Maxime Lestienne kwam eind september voor het laatst in actie in de Champions League tegen CSKA Moskou.