• home
 • video
 • pas verschenen

  Brecel raakt niet in de kwartfinales op het UK Championship

  Brecel ligt eruit op het UK Championship.

  Luca Brecel heeft een mooie kans laten liggen op een hele knappe prestatie in een belangrijk snookertoernooi. Hij verloor tegen Matthew Selt met 6-4, terwijl hij nog met 1-3 leidde. Hij mist zo de kans om tegen topspeler Mark Selby, de nummer een op de snookerranking, uit te komen.

  Luca Brecel (WS-41) was vooral in het begin van de match goed op dreef. Hij verloor het eerste frame wel nog, maar buitte daarna zonder genade de (vele) foutjes van Selt (WS-25) af. Bij de pauze stond Brecel 1-3 voor.

  Maar na de pauze verscheen een andere Selt. Nu was hij het die de lakens uitdeelde en 4 frames op een rij won. Brecel kon nog even opveren, maar mocht met 6-4 dan toch zijn keu uit elkaar vijzen en inpakken.