• home
 • video
 • pas verschenen

  Preud'homme kruipt na 15 op 15 in een Obelix-pakje

  Preud'homme "duikt" mals.

  De spelers van Club Brugge hebben Michel Preud'homme en de rest van de staf op een bijzondere training getrakteerd. Dat was de tegenprestatie voor een bereikt doel, namelijk 15 op 15 in de competitie. De trainers moesten allemaal een speciaal pak dragen.

  Michel Preud'homme was de sterkste van alle Galliërs en verkleedde zich als Obelix. Hij viel, niet in een pot met toverdrank, maar wel zacht. Zijn assistenten kregen een sumo-pak aangemeten en moesten de grappen en grollen van de spelers lijdzaam ondergaan.

  Davy De fauw verwoordde het zo: "Omdat we zo veel punten behaald hebben, mochten wij een training voor de trainers in elkaar prutsen. De staf krijgt een speciaal pakje aan."

  Ruud Vormer en Timmy Simons toonden zich "genadeloze trainers" terwijl ze de staf in het zweet en de modder joegen.

  Bekijk het leuke filmpje van Club tv